Copywriting

IMATE SJAJNE IDEJE,

ALI POSAO NE IDE?

TREBA VAM TEKST KOJI IH PRODAJE.

ŠTO PRE!

words-imekota-com

Ubrzanje! To je ključna reč našeg doba.

Što pre, što kraće, što jasnije i zanimljivije. Ljudi nemaju vremena ni za sebe ni za druge. A to su Vaši potencijalni klijenti, mogući korisnici Vaših proizvoda i usluga.

Imate jako malo vremena i reči da ih uverite da su im potrebni i da im baš Vi trebate. Zato je Vama potrebno puno znanja i veština.

Poznavanje ljudi, njihovih potreba i navika, uverenja, stavova i sistema vrednosti, društvenih prilika, tržišnih kretanja, principa marketinga, osnova novinarstva, veština komunikacije, psihologije kupca.

Treba Vam neko ko ume i sa rečima i sa ljudima. I izgleda da Vam treba bar pet stručnjaka: copywriter, novinar, psiholog, komunikolog, marketing konsultant!

A Vi nemate toliko vremena da ih tražite. Niti toliko para da ih sve platite.

Dobra vest za Vas je da ni ne morate, ukoliko angažujete mene!

Novinarka sam, urednica i voditeljka više od deset godina na Radio televiziji Vojvodine, sa prethodnim višegodišnjim iskustvom i u radijskom i u pisanom novinarstvu. Pisanjem i copywritingom bavim se i kroz ovaj blog, ranije i kroz kreiranje radijskih, televizijskih i reklamnih kampanja. Najviše putem naručenih tekstova i formiranja sadržaja za sajtove, za šta sam se dodatno edukovala.

Do sada sam sarađivala sa agencijama New media team, DNA Comunications, New moment new ideas Company na različitim projektima, kao i sa Fondacijom Novaka Đokovića i Kancelarijom UNICEF- a u Srbiji čije programe redovno podržavam pisanjem postova na mom blogu. Apsolvent sam psihologije sa edukacijom za psihoterapeuta. Trener u medijima sertifikovan od Nezavisnog udruženja novinara Srbije, najviše na teme javnog i medijskog nastupa  i osnova medijske pismenosti. Radila sam kompletnu pr kampanju, copywriting i social media za humanitarnu izložbu slika Tamare Kusovac u Beogradu.

Radim kao community manager, urednica društvenih medija, Specijalne ginekološke bolnice “Genesis” iz Novog Sada.

Ukoliko imate odličan proizvod, uslugu, rezultate, ali Vam ne uspeva da ih na pravi način prezentujete, korišćenjem adekvatnog kanala komunikacije i rečnika Vaše ciljne grupe, gubite i njih i novac. Zato nemojte više gubiti vreme.

Šta god radili, treba Vam copywriter, jedan, kao pet vredan!

Treba Vam ova saradnja. Započnimo je, odmah!

S poštovanjem,

Ljubica Balać

Kontaktirajte me